Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4

Reflexiós üveg: Tükörhatású üveg, mely biztosítja, hogy a kívülről ne lehessen belátni viszont a kilátás akadálytalan.


Katedrál üveg: Különböző választható mintázatokkal ellátott fényáteresztő, de elmosott vagy tompított képet mutató üveg, melyet olyan helységek nyílászáróiba ajánlunk ahol fontos, hogy kívülről ne lássanak be. (pl.: fürdőszoba)


Lég hanggátlás: A lég hanggátlás a szerkezet hangszigetelő tulajdonsága. Mértékegysége a dB. Az alap rétegrendű üveg értéke (4-16-4) Rw=32dB. Ez az érték egészen 45dB-ig növelhető, ilyen üveget repülőterek közelében szoktunk alkalmazni. A lég hanggátlás növelhető, eltérő üveg vastagság használatával és SF6 gáztöltéssel illetve erre kifejlesztett ragasztott üveggel. A hanggátlás növekedésével az üveg felára és súlya nagy mértékben növekszik. Ezeknél a szerkezeteknél az üveg súlyát fokozottan figyelembe kell venni!

Nyitásirány: A nyílászáró használati szempontjából, az egyik legfontosabb jellemző, a nyitásirány. A nyitásirány megállapítása mindig a zsanér oldaláról történik. Tehát belülről nézve a szerkezet jobbos, ha egyszárnyú és a zsanér a jobboldalon van. Ugyanígy állapítjuk meg a nyitás irányát egy kifelé nyíló szerkezetnek (pl.: bejárati vagy erkélyajtó) tehát mindig a zsanér oldalról, vagyis amely oldalon található a zsanér olyan nyitásirányú a szerkezetünk (baloldalon Balos; jobb oldalon Jobbos)

Fóliázás; színezés: Ablakok, ajtók és redőnyök színezéséhez, szebbé, hangsúlyosabbá tételéhez alkalmazzuk a profilok oldószermentes ragasztással történő fóliázását. Ehhez számos fautánzatú és teli színből választhatunk. A fóliák egy vagy mindkét oldalon alkalmazhatók figyelembe véve az egyedi elképzeléseket. Az általunk kínált fóliák mindegyike ellenáll a környezeti és Időjárás általi behatásoknak, könnyen kezelhetők és tisztíthatók valamint nagy színtartóssággal bírnak. Kívül és belül eltérő színű fóliázás is lehetséges.

Rolós Szúnyogháló: Ahogyan a neve is sejteti ez egy olyan rovarháló mely lefutósíneken mozgatható (akár a redőny) és használaton kívül rolószerűen betekeredik egy tokba.  

Kombi redőny: Rolós szúnyoghálóval kombinált, azzal egy tokba tekeredő, dupla lefutósínnel rendelkező redőny melyben a redőny és a szúnyogháló egymástól függetlenül mozgatható.

Stadur: Üveg helyett használatos ablak vagy ajtótokba építhető hőszigetelt átlátszatlan műanyag alapú panel. Abban az estben ahol nincs szükség kilátásra, de meg akarják, őrizni a nyithatóságot illetve nem kívánják befalazni a nyílást. Két műanyag lap közé purhab szerű szigetelő anyag van helyezve.

ÉMI minősítés: Az építési termékek megfelelőségi igazolása, amit az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Kht. (ÉMI Kht.) ad ki. A minősítést az Európai Közösségek Tanácsának 89/106/EGK Irányelve, és az azt módosító 93/68/EGK Irányelv, úgynevezett Építési Termék Irányelv előírásai alapján végzi.

ISO minősítés: Az ISO egy nemzetközi szabványcsalád, aminek a versenyszférában legelterjedtebb rendszerszabványa az ISO 9001: 2000 Minőségirányítási és az ISO 14000 Környezetirányítási rendszerszabvány.

Keresse nyílászárók Székesfehérvár és nyílászárók Budaörs szolgáltatási területeinket is. Kérje árajánlatunkat.

Nyílászáró szaküzlet:

Budaörs, Székesfehérvár

e-mail: info@wirthnyilaszaro.hu
Nyitva: H-P 08:00 - 17:00

Wirth Attila
Értékesítési és cégvezető
+36-20/512-4849,

Miről ismerhetők fel a jól szigetelt ablakok?

Az Ön ablakánál különösen fontos a szakszerű szerelés. Csak akkor kerülhetők el a nedvesség által okozott károk és a penészesedés, ha az ablakai teljes mértékben tömörek.

Ruházza fel egyedi vonásokkal otthonát a REHAU ablakaival. Minden lehetőséget megadunk Önnek, hogy ablakait a saját személyes ízlése szerint alakítsa ki. Akár klasszikus fehér, akár szembetűnő kék – átfogó forma- és színpalettánknak köszönhetően fantáziájának ebben semmi sem szab határt.

Wirth nyílászáró kereskedés - Kültéri homlokzati és beltéri nyílászárók forgalmazása.