Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4

Miből készüljön az ajtó, milyen technikával? Nos, a skála igen széles: a legolcsóbb, papírbetétes furnérborítású ajtóktól az egyedi faragású tömörfa nyílászárókig sokféléből választhat. Ezt leginkább a pénztárcája és az ízlése dönti el.

Fontos, hogy milyen helyiségeket választ el illetve zár le az adott ajtó. A vizes helyiségekbe (vécé, fürdő) például célszerű olyan borításút választani, ami ellenáll a ráfröccsenő víznek, párának, nedvességnek, ellenkező esetben hamar tönkremehet a felülete.

Megfontolandó továbbá, hogy milyen hangszigetelő képességet várunk el? Ha például a szülői háló a nappaliból nyílik, ahol a gyerekek már kora reggel szeretnek tévézni és hangoskodni, célszerű olyan ajtót választani, ami lehetővé teszi, hogy a rajcsúrozás ellenére is zavartalanul kipihenhessük az előző esti munka fáradalmait.

Hány üvegezett ajtót szeretnénk beépíteni? Ha hiszi, ha nem, ez a kérdés évekig húzódó viták forrása lehet, ha a család nem gondolja át előre. Hiába szeretne Ön egységes stílust teremteni a lakásban, az az üvegajtó, ami a nappali szoba bejáratát feldobja, a fürdőhöz vagy a kamaszodó gyerek szobájához már nem biztos, hogy ideális. Vannak azonban olyan ajtócsaládok, amelyeknél nem kell lemondania a harmóniáról üveges és teli ajtók esetében sem, mert talál köztük összeillőt.

Ne feledje: a kevesebb néha több! Ha nem biztos a dolgában, inkább válasszon visszafogottabb ajtót, minthogy évekig bánja a hirtelen döntését.

Keresse nyílászárók Budaörs és nyílászárók Székesfehérvár szolgáltatási területeinket is. Kérje árajánlatunkat.

Nyílászáró szaküzlet:

Budaörs, Székesfehérvár

e-mail: info@wirthnyilaszaro.hu
Nyitva: H-P 08:00 - 17:00

Wirth Attila
Értékesítési és cégvezető
+36-20/512-4849,

Miről ismerhetők fel a jól szigetelt ablakok?

Az Ön ablakánál különösen fontos a szakszerű szerelés. Csak akkor kerülhetők el a nedvesség által okozott károk és a penészesedés, ha az ablakai teljes mértékben tömörek.

Ruházza fel egyedi vonásokkal otthonát a REHAU ablakaival. Minden lehetőséget megadunk Önnek, hogy ablakait a saját személyes ízlése szerint alakítsa ki. Akár klasszikus fehér, akár szembetűnő kék – átfogó forma- és színpalettánknak köszönhetően fantáziájának ebben semmi sem szab határt.

Wirth nyílászáró kereskedés - Kültéri homlokzati és beltéri nyílászárók forgalmazása.