Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4

Varázslatos érzés beleszeretni egy gyönyörű és különleges ajtóba, ám mielőtt megvenné, érdemes átgondolnia: biztos ez a legjobb választás? Mostani cikkünkben összeszedtünk néhány megfontolandó szempontot, amik segítenek Önnek, hogy hosszútávon is elégedett legyen döntésével.

Mivel a beltéri ajtókat nem szokás évente átfesteni (kicserélni pedig főleg nem) ezért nagyon fontos, hogy alaposan átgondolja, milyet választ. Az ajtóválasztás során nincs helye az impulzív vásárlásnak. Ha a beépítés után fél vagy egy évvel tudatosul Önben, hogy mégsem a legjobbat vette, mert például mégsem illik a fal színéhez, nem megfelelő az üvegezése, vagy éppen minden ujjlenyomat meglátszik rajta, az már sajnos késő bánat, a csere pedig igencsak drága mulatság.

A belső ajtók nagyon fontos részei az otthonnak, hiszen akár csukva vannak, akár nyitva, jelentős teret foglalnak el, így mindenképpen magukra vonzzák a tekinteteket.

Keresse nyílászárók Budaörs és nyílászárók Székesfehérvár szolgáltatási területeinket is. Kérje árajánlatunkat.

Nyílászáró szaküzlet:

Budaörs, Székesfehérvár

e-mail: info@wirthnyilaszaro.hu
Nyitva: H-P 08:00 - 17:00

Wirth Attila
Értékesítési és cégvezető
+36-20/512-4849,

Miről ismerhetők fel a jól szigetelt ablakok?

Az Ön ablakánál különösen fontos a szakszerű szerelés. Csak akkor kerülhetők el a nedvesség által okozott károk és a penészesedés, ha az ablakai teljes mértékben tömörek.

Ruházza fel egyedi vonásokkal otthonát a REHAU ablakaival. Minden lehetőséget megadunk Önnek, hogy ablakait a saját személyes ízlése szerint alakítsa ki. Akár klasszikus fehér, akár szembetűnő kék – átfogó forma- és színpalettánknak köszönhetően fantáziájának ebben semmi sem szab határt.

Wirth nyílászáró kereskedés - Kültéri homlokzati és beltéri nyílászárók forgalmazása.