Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4

Az ajtók kiválasztásánál mindenekelőtt azt fontos eldöntenie, mit vár el a beltéri ajtóktól. Egyszerű nyílászáró szerepet, két szoba közötti átjáró lezárását vagy ennél többet? Legyen díszítőelem, a szoba éke?

Ha az egyszerűség és a funkcionalitás dominál Önnél, akkor valószínűbb, hogy az ajtókat jobban szeretné beleilleszteni a környezetbe, semmint kihangsúlyozni. Ekkor jobb, ha színben és stílusban harmonizálnak a szoba többi tartós elemével: a falak színével, a padlóval, az ablakkeretekkel.

Ha azonban Önnek a hagyományostól eltérő elképzelései vannak, úgy is tekinthet a beltéri ajtókra, mint a lakás különleges berendezési tárgyaira, extravagáns designelemeire. Mivel az ajtók valóban nagy felületet jelentenek a legkisebb lakásban is, ezért kiválóan alkalmasak arra, hogy egyedi stíluselemként igazán kifejezővé tegyék otthonát.

Keresse nyílászárók Budaörs és nyílászárók Székesfehérvár szolgáltatási területeinket is. Kérje árajánlatunkat.

Nyílászáró szaküzlet:

Budaörs, Székesfehérvár

e-mail: info@wirthnyilaszaro.hu
Nyitva: H-P 08:00 - 17:00

Wirth Attila
Értékesítési és cégvezető
+36-20/512-4849,

Miről ismerhetők fel a jól szigetelt ablakok?

Az Ön ablakánál különösen fontos a szakszerű szerelés. Csak akkor kerülhetők el a nedvesség által okozott károk és a penészesedés, ha az ablakai teljes mértékben tömörek.

Ruházza fel egyedi vonásokkal otthonát a REHAU ablakaival. Minden lehetőséget megadunk Önnek, hogy ablakait a saját személyes ízlése szerint alakítsa ki. Akár klasszikus fehér, akár szembetűnő kék – átfogó forma- és színpalettánknak köszönhetően fantáziájának ebben semmi sem szab határt.

Wirth nyílászáró kereskedés - Kültéri homlokzati és beltéri nyílászárók forgalmazása.