Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4

Ha tisztázta, mit vár el tőlük, azt kell eldöntenie, milyen stílusú ajtót válasszon? Ez rendkívül sok dologtól függ.

A legtöbben akkor követik el a legnagyobb hibát, amikor a beltéri ajtó stílusát rossz beltéri elemhez választják. Nem érdemes például a könnyen módosítható berendezési tárgyakat alapul venni (például bútorok, függönyök). A padló, a fal, az álmennyezet (ha van) esetleg hangsúlyosabb építészeti elemek (oszlopok, régi ablakkeretek) sokkal kézenfekvőbb stílustársai lehetnek az ajtónknak.

A színárnyalatot Ön dönti el, de gondoljon arra: a hófehér ajtók sokszor kevésbé kényesek, mint a sötétebb tónusúak! Ha kisgyerek, kutya vagy cica van a lakásban, olyan ajtót válasszon, ami strapabíróbb felületű, és amiről nem kell naponta takarítania a látványos kéz-illetve mancsnyomokat.

Keresse nyílászárók Budaörs és nyílászárók Székesfehérvár szolgáltatási területeinket is. Kérje árajánlatunkat.

Nyílászáró szaküzlet:

Budaörs, Székesfehérvár

e-mail: info@wirthnyilaszaro.hu
Nyitva: H-P 08:00 - 17:00

Wirth Attila
Értékesítési és cégvezető
+36-20/512-4849,

Miről ismerhetők fel a jól szigetelt ablakok?

Az Ön ablakánál különösen fontos a szakszerű szerelés. Csak akkor kerülhetők el a nedvesség által okozott károk és a penészesedés, ha az ablakai teljes mértékben tömörek.

Ruházza fel egyedi vonásokkal otthonát a REHAU ablakaival. Minden lehetőséget megadunk Önnek, hogy ablakait a saját személyes ízlése szerint alakítsa ki. Akár klasszikus fehér, akár szembetűnő kék – átfogó forma- és színpalettánknak köszönhetően fantáziájának ebben semmi sem szab határt.

Wirth nyílászáró kereskedés - Kültéri homlokzati és beltéri nyílászárók forgalmazása.