Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4

Beltéri ajtó - PORTA Beltéri ajtók

Fontosnak tartja beltéri ajtó választásakor az esztétikus és igényes kivitelezést, széles formaválasztékot és kedvező árfekvést? A Porta beltéri ajtókban nem fog csalódni! Alább a küllemével a természet szépségeit idéző, sablonos megoldásokon túlmutató furnéros ajtóink közül válogathat.

A beltéri ajtó kiválasztása fontos szempont a mai világban, mivel dekorációs szempontból is jelentősége van, illeszkednie kell otthonunk enteriőrjébe. Hatalmas modellválasztékkal várjuk leendő ügyfeleinket, mind szín, stílus és megjelenés tekintetében. Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésükre az ön ízlésének megfelelő beltéri ajtó kiválasztása során. Segítenek a nyitásirány kiválasztásában, valamint a helyes méret meghatározásában is.

 

 

Festett beltéri ajtók:

- Az ajtólap kétoldalt HDF lemezzel borított és több rétegben festett. Ötvözik a klasszikus és modern vonalvezetést, valamint ha megfelelő ár-érték arányú ajtót keres, válassza festett modelljeink egyikét

- standard

- Premium

Szintetikus felületű beltéri ajtók:

- Dekorfóliás ajtók: A dekorfólia egy vékonyabb fólia, mely tökéletesen elegendő, jó választás kis igénybevétel esetén. Fontos szempont lehet, hogy könnyű tisztán tartani.

- CPL fóliás ajtók: Karcálló felülettel ellátott HDF beltéri ajtó, mely jelentős igénybevételnek kitett helységekbe ajánljuk. Fontos szempont lehet, hogy tisztántartása könnyű.

- Portaperfect fóliás ajtók: Karcálló felülettel ellátott HDF beltéri ajtó, mely jelentős igénybevételnek kitett helységekbe ajánljuk. Fontos szempont lehet, hogy tisztántartása könnyű.

Furnéros felületű beltéri ajtók:

- A természetes furnér tükrözi a szépséget minden szempontból. A modern és temperamentumos ajtók, természetes színek kombinációjával készülnek. Olyan típusú ajtók, amelyek soha nem mennek ki a divatból.

Ajtótokok:

- Állítható átfogótokok

- Átjárótokok

Kilincsek:

- Maestro

- Bussare

Csuklós ajtók, tolóajtók, Beltéri bejárati ajtók, Technikai ajtók

Keresse nyílászárók Budaörs és nyílászárók Székesfehérvár szolgáltatási területeinket is. Kérje árajánlatunkat.

Nyílászáró szaküzlet:

Budaörs, Székesfehérvár

e-mail: info@wirthnyilaszaro.hu
Nyitva: H-P 08:00 - 17:00

Wirth Attila
Értékesítési és cégvezető
+36-20/512-4849,

Miről ismerhetők fel a jól szigetelt ablakok?

Az Ön ablakánál különösen fontos a szakszerű szerelés. Csak akkor kerülhetők el a nedvesség által okozott károk és a penészesedés, ha az ablakai teljes mértékben tömörek.

Ruházza fel egyedi vonásokkal otthonát a REHAU ablakaival. Minden lehetőséget megadunk Önnek, hogy ablakait a saját személyes ízlése szerint alakítsa ki. Akár klasszikus fehér, akár szembetűnő kék – átfogó forma- és színpalettánknak köszönhetően fantáziájának ebben semmi sem szab határt.

Wirth nyílászáró kereskedés - Kültéri homlokzati és beltéri nyílászárók forgalmazása.